Bli sukkerfri med supermat

30. mai 2012 | Skrevet av | Svar Les mer

Jeg digger mat som har mange farger, er fersk og inneholder masse deilige antioksidanter som fornyer og fresher opp cellene mine og gjør immunforsvaret mitt sterkere!

Superfood, eller supermat på godt norsk, er naturlige matvarer som inneholder veldig mye konsentrert næring som vitaminer, mineraler og antioksidanter , altså alle godsakene som kroppen trenger . Supermat gir et sterkere immunforsvar, hjelper med å rense kroppen og gir mer energi

Supermatens magi er at den endrer smaksløkene dine og din mentale innstilling rundt mat. Dersom du tilsetter litt supermat i kosten din, vil du gradvis foretrekke den sunne maten fremfor den usunne, og kroppen vil si klart og tydelig fra at sukker ikke er mat! Her i Norge vokser det også supermat vilt ute i naturen vår. Supermat kan vi høste fra hagen eller strandkanten eller i skogen..det betyr med andre ord at vi må ikke bestille alt fra Japan på postordre:)

Her er noen få eksempler på Norsk supermat: Brennesle,Blåbær,Rosenrot,Nyper og Engsyre(syreblad). Disse alternativene kan du ha i salaten eller putte i smoothien din i sommer.

For en bedre helse bør vi også kutte ned på sukkeret og finne sunnere alternativer.

Her er noen gode sukkeralternativer som er mer næringsrike enn vanlig sukker, med GI

GODE SUKKERERSTATNINGER: 

Lykke til med mindre sukker og supermat på Norsk;)

Smil fra Linda Chrislock

Helsecoach

Tagger: , , , , , ,

Kategori: Helse, Oppskrifter

Hva syns du? Legg igjen kommentar, vær så snill!